Om os

Om mig

- Stig Andersen

Mit navn er Stig Andersen. Med La Fontana udlever jeg en årelang drøm om at drive en vinbar i min hjemby, Vejle. Jeg har haft en stærk interesse for vin igennem de sidste knapt 30 år.

Gennem utallige rejser til primært Italien, men også Frankrig og Tyskland har jeg opbygget et netværk og et kendskab til mentaliteten i de enkelte vindistrikter. Jeg har deltaget i adskillige vinklubber og gør det stadig med stor fornøjelse. Jeg har holdt vinforedrag og vinsmagninger for foreninger, erhvervsfora, klubber og private gennem de sidste 15 år. Jeg har deltaget i DM i blindsmagning i de sidste 2 år.

Nu glæder jeg mig til at stå bag baren og servere gode vine til mine kunder. Måske I bliver lige så betaget af vinens verden, som jeg selv er blevet.


Om La Fontana

- De bedste vine

Intimt og hyggeligt lokale smukt beliggende i Vejles flotteste rundkørsel lige overfor Vejle Musikteater og Byparken. La Fontana er centralt beliggende kun 50 meter fra strøget.

Fra La Fontana kigger du direkte ud på det smukke springvand midt i rundkørslen. Du kan vælge at sidde ved et af de små borde eller bare stå og nyde et godt glas vin omkring de 3 vintønder som er placeret i lokalet. Vi lægger vægt på den gode service, høj standard af kvalitetsvine og selvfølgelig de hyggelige omgivelser.